torsdag 21 mars 2013

Viaplay.

A & jag har precis börjat testa på Viaplay. Vi hade tidigare Netflix, eller rättare sagt har det fortfarande. Man kan aldrig få för mycket filmer & serier?! ;)

Tycker det finns allt för de flesta. Jag som åter blir 10-14år när jag är hemma själv och kollar på prinsessfilmer, A som kollar på actionrullar när han är själv m.m. Blir oftast en thriller på kvällskvisten när vi båda är hemma samtidigt. 

Känns härligt att det nu finns olika alternativ till att få hem filmer & serier utan att ladda hem olagligt. Bara för en liten peng i månaden kan detta bli ditt. Vi har TV+Film-paketet som kostar oss 79kr/månaden, vilket inte alls är farligt. Jag menar, det är som typ två ciggpaket eller två dosor snus. Fasiken så mycket bättre & nyttigare, att lägga pengarna på VIAPLAY! :)

Finns även ett paket som innehåller TV+Film+Sport för 249kr/mån, för de som vill kunna kolla på de lite större ligorna osv. 

Som sagt, Viaplay har ett utbud som passar de flesta. Tycker ni ska klicka in och testa på! Ge det en chans, lovar er att ni inte kommer ångra er! Man får dessutom testa fritt en månad (det gjorde vi)! :)

Inga kommentarer: