fredag 27 augusti 2010

Barnförbjudna sms ;)

Jag är trött!! Sista dagen på första skolveckan, skönt! Kan inte säga att skolveckan har varit överdrivet jobbig (har inte haft några riktiga lektioner) men den har varit lagom jobbig då man har varit tvungen att gå upp tidigt för att hinna med allt, samt att man har varit tvungen att trevligt prata med alla som kommit fram till en..

Hade ett mycket mycket underhållande samtal på tåget hem idag, kan säga som så att samtalet var om sms som man skickar till dem som man är mer än vän med ;) Barnförbjudna sms med andra ord, hur ska man egentligen svara på ett sånt sms för att inte verka helt mongo? Kan man svara helt fel på ett sådant sms? Hmm, ja det kan man väl. Det vi kom fram till var att svara: "haha" på ett sånt sms var det värsta man kunde göra. Men hur ska man då göra ifall man inte riktigt vet hur man ska svara, hur gör man för att våga "släppa" loss mer och svara på ett sånt sms? Bra fråga, värt att tas reda på... Volymen på samtalet blev nog bara högre och högre ju mer vi pratade, så sorry alla som var med på tåget.


Känner mig så glad på något sätt, tror allt börjar bli bättre. Tror jag börjar få känslor för dig, frågan är bara hur det kommer bli..? Tummarna upp nu & hoppas allt vad vi kan på att det ska gå bra!

Inga kommentarer: