måndag 27 december 2010

Julen i repris..

Har inte uppdaterat på ett tag, så får ta tag i det nu och återinföra julen i en repris..

Fredag, Julafton: Vaknade runt 10, åt pyjamasfrukost med familjen. Gick sedan ut en runda till affären med Amanda, Anette & Dike. På väg hem från affären passade vi på att stanna pappa och säga God Jul då han arbetade med att skotta Emmabodas vägar rena från snön.. Väl hemma öppnade vi julklappar från moster, morfar & morbror. Tack! :) Klockan tickade iväg och det blev dags för Kalle. Efter Kalle gick alla bort till farmor & farfar för att fira jul och öppna resten av julklapparna. Hela släkten var där. Dagen bestod av mycket mat och gott folk plus en massa fina julklappar!

Lördag, Juldagen: Sovmorgon fram till 12-tiden.. 16.29 befann jag mig på tåget till Nybro för att träffa underbart folk och förbereda för en kväll ute i Kalmar. Hann hälla i mig en hel del på bussen så var lagom goo' i kroppen när vi anlände till Kalmar ;) Sandra var stället som gällde och kan ju säga som så att vi inte var ensamma om att gå dit. Sjukt lång kö! Stället blev snabbt fullt men vi hade turen att vara bland de sista att komma in.. Inne på Sandra blev det mycket dans och möten med folk man inte pratat med på länge :) Hann dock bli helt sönderslagen innan kvällen tog slut. Blåmärken på lår & rumpa samt uppskrapad armbåge och hand.. Fast det är väl sånt man får ta när man handlöst faller baklänges ut genom en dörr ut på isen? Kvällen slutade i en varm skön säng i Nybro :)

Söndag, Annandag jul: Vaknar upp hyfsat tidigt och har lagom ont i kroppen efter fallet dagen innan. A går och spelar spel & jag ligger kvar i sängen och slumrar en lite stund till. Skönt! Dagen består mest av slapp i soffan framför tv:n samt Simpsons maraton på Tv6 och sedan en tågresa hem till Emmaboda.

En lagom goo' & skön helg tillsammans med härligt folk med andra ord! :)


Inga kommentarer: