onsdag 30 juni 2010

Uttråkad, varm & trött


Uttråkad, varm & trött - det är precis vad jag är! Har tröttnat på det här med att jobba nu, visst det är roligt, men hallå, när man kommer hem vid halv 12 så har alla andra typ precis börjat jobba så då finns det inte så mycket mer att göra än att sova en stund & sedan gå ut i solen. Precis samma visa varje dag, börjar bli lite uttjatat nu tycker jag allt :P

Verkar som att värmen håller i sig även fast det inte har varit lika varmt idag som det har varit de andra dagarna. Vilket är ganska skönt då det är svårt att hitta ett svalt ställe annars!

Finns inte så mycket att göra, har snart läst ut de två böcker som pappa köpte till mig för att ha något att göra. Elsas Mode & Där regnbågen slutar heter dem. Den förstnämnda boken var jättebra, tog bara någon dag att läsa ut den och det var faktiskt den som gav mig inspiration till att börja skriva mer här på bloggen.


Elsas Mode, är som ni ser skriven av modebloggaren på Aftonbladet, Sofi Fahrman. http://www.aftonbladet.se/sofismode/ Boken är hennes debutroman, vilket man inte märker av då hon är väldigt bra på att skriva väldigt väl så att man själv kan måla upp bilder framför sig när man läser! :) Man märker i boken att hon är väldigt medveten om hur allt vad gäller bloggande fungerar & det är roligt att läsa om hur man börjar från början med en helt vanlig blogg för att sedan arbeta sig uppåt och ligga högst på bloggtoppens lista! ..

För att göra den långa handlingen kort, boken handlar om Elsa som kommer från en by lite utanför Borås som väljer att starta en modeblogg. Bloggen blir lyckad och hon minglar snart omkring bland stora modeveteraner som Marc Jacobs med flera.. Boken är helt klart värd att läsa!

Inga kommentarer: