måndag 6 september 2010

Back on track!

Sådära, nu var man back on track igen. Har nu hunnit med att göra allt som jag hade planerat att göra ikväll. Duscha, ansiktsmask & fixa naglarna. Det enda som återstår att göra är att krypa ner i sängen med en bit choklad och kolla film! Mysigtmysigt, ännu mysigare hade det varit ifall man hade haft sällskap.. ;)

Sängen får det bli om en stund, först ska jag nog upp och fixa mig en kopp te så att den envisa hostan förhoppningsvis försvinner, iallafall för en liten stund..

Var duktig idag och fixade två biljetter till Kalmar Fashion Show åt Sandra och någon hon skulle ha med sig. Helt sjukt vad alla ställen tar olika priser, som tur var har man kontakter på Jenny Nyströmskolan som kunde fixa ett par biljetter med billigast pris, det gillar vi! (y) Tycker nästan att de som ska vara med och gå modell på showen borde få iallafall varsin biljett som de kan ge till någon eller ett billigare pris.. men nejnej det går ju inte. Måste förbi Bergfeldt's Frisörer imorgon och kolla upp lite inför showen, helt plötsligt ska jag kanske gå modell för två stycken arrangörer..

Inga kommentarer: