onsdag 29 september 2010

Psykologi..

Denna kvällen har spenderats genom att sitta & läsa igenom psykologibokens första kapitel om Freud och det psykodynamiska perspektivet - har prov imorgon! Kanske inte det roligaste att göra en onsdagskväll, men har man inget val så har man inte.. Måste se till så att jag kan alla försvarsmekanismer innan jag somnar, så blir till att läsa igenom allt ett x antal gånger till! ;)

Dagen annars har väl varit helt okej, förrutom att vissa människor är som de är - vilket inte är helt positivt! Att bara vara ute efter en enda sak och när man väl inte får det så kan det lika gärna kvitta om kontakten fortsätter eller ifall den dör ut.. Det bevisar ju verkligen hur mycket man betydde för den, vilket är absolut ingenting! Förstår inte riktigt hur ni människor tänker. Man är väl med en männsika för att man tycker om att prata/umgås med personen och inte för att bara är ute efter en sak?! Tycker det är helt sjukt, men som sagt.. Från min sida så är all kontakt hedanefter utdöd. Vill du komma tillbaka är det upp till dig. Det finns så många andra som är så mycket bättre! :)

Åter till psykologiboken! Kommer få spendera ett par timmar till med den innan allt har satt sig där det ska :P Har varit för trött för att plugga innan, så får faktiskt skylla mig lite själv!

Inga kommentarer: