tisdag 9 november 2010

Beroendeframkallande?

Har läst era kommentarer angående inlägget igår.. Tack, det värmde att veta att det finns folk som bryr sig trots allt! :)

De flesta av er tycker att jag på något sätt ska prata med någon, helst med någon utbildad psykolog.. Ska jag vara ärlig? Jag vet inte ifall jag vågar, är rädd av någon konstig anledning men samtidigt så vet jag att det vore bäst ifall jag verkligen pratade med någon. En psykolog skulle kanske kunna få mig att tänka på ett annat sätt, lära mig hur jag ska agera när jag mår som sämst samt kanske ge mig tips på hur jag ska få tillbaka min sömn på.. Jag lovar inte att jag ska uppsöka en psykolog direkt, utan det jag kan lova är att jag ska tänka på det! Det är det närmaste jag kan säga om saken just nu.. Självlart vill jag mitt egna bästa, tro inget annat, men ibland känner jag mig för utmattad för att ta tag i saker. Måste kanske erkänna för mig själv att man får lov att vara egoistisk ibland, särskilt i de stunder då det känns som att ska falla samman.

Tvingar mig fortfarande till skolan för att försöka ha något "normalt" kvar i mitt liv. Man kan säga som så att jag är fysiskt närvarande dock inte psykiskt. Mina tankar flyger iväg åt alla håll och kanter, vilket kan kännas lite jobbigt då man får en fråga av läraren och inte har en enda aning om vad hon/han snackar om! :P Jag försöker leva vidare, måte dock lära mig att prioitera vissa saker och i detta fallet måste jag prioitera mig själv!

Blev inte många timmars sömn inatt, hur trött jag är kan jag inte somna! Höll på att försova mig bara för att jag somnade så sent. Grät mig själv tills sömns som så många nätter innan, kan inte hejda tårarna när de väl börjat rinna. Hade 20minuter på mig innan tåget skulle åkå, och snabb som jag är så hann jag faktiskt, förvånadsvärt! ;)

Nu har jag en fråga till er läsare, tror ni att det är någon bra idé att skaffa någon typ av sömntablett? Så att jag kan få den sömn som jag behöver.. Är dock rädd att bli beroende av dem, är det någon som vet ifall de framkallar beroende lätt? Och hur får  jag tag i dem isåfall?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du bör inte konsulteras av dina läsare angående sådana frågor som sömntabletter. Gå istället till en specialist inom området, sömnproblem, och berätta varför du gör besöket. Sömntabletter är allvarliga saker och bör tas på stort allvar om man börjar använda dem. De går inte heller att få tag på utan ordination från läkare. Det finns dock andra sätt som gör att du kan somna lättare, t.ex. inte äta eller dricka för sent, ät sunt, motionera. Sedan ska man inte försöka somna om man inte är trött, då blir man bara stressad. Ett tips är att då istället läsa någon bok (helst dålig) så blir man snabbt trött. // En beundrare

Anonym sa...

I'll be there for you, no matter what!


//Hanna